За нас

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ДЕРМА ПЛУС

Без разлика дали имате потреба од дијагноза, интервенција, третман или само консултација, љубезниот персонал, современата апаратура и пријатниот амбиент, ќе придонесат да се чувствувате удобно и релаксирано, со потребната приватност.

 

 Гостување на Прим.Д-р Коста Цветкович на ТВ Телма

All for Joomla All for Webmasters