Услуги

 

 
  • ТРЕТМАН ЗА ОТСРАНУВАЊЕ СТРИИ

13934659 839272162870845 4129386799185428573 n

      

  • ТРЕТМАН ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ СО МАТИЧНИ КЛЕТКИ
14264836 891260314338696 3150893895044855037 n
 
  • ТРЕТМАН ЗА ГАБИЧНИ ИНФЕКЦИИ НА НОКТИ

13906821 837278446403550 8262363605803777204 n

           
 
  • ТРЕТМАН ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ УСНИ

15032114 895174430613951 5324371303674310658 n

 
  • ТРЕТМАН ПРОТИВ БРЧКИ

 

15203348 901753679956026 2090848828568660617 n

 
  • ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ

 

15203133 907841452680582 1181911501748599226 n

           
 
  • ТРЕТМАН ЗА ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА

15181449 901754406622620 5807004130093928009 n

 
  • ТРЕТМАНИ ПРОТИВ ПОТЕЊЕ

 

15170908 901755603289167 4804865851416155441 n

 
  •  ХЕМИСКИ ПИЛИНГ

 

14690938 876482592483135 1442428869186653256 n

           
 
  • ТРЕТМАН ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ СО МАТИЧНИ КЛЕТКИ

13619968 824974794300582 693579913616267613 n

       

  

All for Joomla All for Webmasters