+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

ТРЕТМАН ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ УСНИ

znak derma1

ДЕРМА ПЛУС

ТРЕТМАН ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ УСНИ

Третманот за зголемување на усните се изведува со најквалитетните дермални филери во облик на инјекција која се аплицира низ должината од работ на усните и самите усни, за да се добие саканиот волумен. Техниката за аплицирање сосема се прилагодува на потребите на пациентот, за да се постигне посакуваниот резултат.

Ефектот е моментален, а не е потребна ниту претходна подготовка за процедурата, ниту посебни мерки на претпазливост по нејзиното извршување.

ПРЕД ПОТОА
znak derma1
Scroll to Top
Scroll to Top