+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

Контакт


Детали

Бул. Јане Сандански 84

Влез 3, Стан 5

Скопје

Закажете термин

071 745 923

02/2446-600

Дополнителни контакти

070 255 354

Следете на социјални медиуми!

Контактирајте го тимот на ДермаПлус

Не се двоумете да ни ги поставите вашите прашања. Пратете ни email преку формуларот подолу, директно на [email protected] или јавете се на 02/2446-600.

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.
Scroll to Top
Scroll to Top