+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

Услуги

Услуги

ТРЕТМАН ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ СТРИИ
ТРЕТМАН ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ СТРИИ

повеќе...

ТРЕТМАН ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ
ТРЕТМАН ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ

повеќе...

ТРЕТМАН ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ УСНИ
ТРЕТМАН ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ УСНИ

повеќе...

ТРЕТМАН ПРОТИВ БРЧКИ
ТРЕТМАН ПРОТИВ БРЧКИ

повеќе...

ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ
ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ

повеќе...

ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА
ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА

повеќе...

ТРЕТМАН ПРОТИВ ПРЕКУМЕРНО ПОТЕЊЕ
ТРЕТМАН ПРОТИВ ПРЕКУМЕРНО ПОТЕЊЕ

повеќе...

ТРЕТМАН ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСА
ТРЕТМАН ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСА

повеќе...

ДИЈАГНОСТИКА И ЛЕКУВАЊЕ НА ПОЛОВО ПРЕНОСЛИВИ БОЛЕСТ
ДИЈАГНОСТИКА И ЛЕКУВАЊЕ НА ПОЛОВО ПРЕНОСЛИВИ БОЛЕСТ

повеќе...

ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ И АКНИ
ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ И АКНИ

повеќе...

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПУКНАТИ КАПИЛАРИ И ВЕНИ
ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПУКНАТИ КАПИЛАРИ И ВЕНИ

повеќе...

ДЕТСКИ ДЕРМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД
ДЕТСКИ ДЕРМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД

повеќе...

ДИЈАГНОЗА И СЛЕДЕЊЕ НА БЕМКИ
ДИЈАГНОЗА И СЛЕДЕЊЕ НА БЕМКИ

<strong>повеќе...</strong>

ОТСТРАНУВАЊЕ НА БРАДАВИЦИ И КОЖНИ ИЗРАСТОЦИ
ОТСТРАНУВАЊЕ НА БРАДАВИЦИ И КОЖНИ ИЗРАСТОЦИ

повеќе...

Scroll to Top
Scroll to Top