+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

за нас


Понеделник - Петок
10:00 - 20:00
Сабота
10:00 - 15:00
Недела
ЗАТВОРЕНО

Дерматолошка ординација ДермаПлус

Со нашиот љубезен, професионален персонал и современата апаратура им помагаме на голем
број луѓе да ги добијат потребните и посакувани резултати за здрава и убава кожа. Без разлика
дали ви е потребна дијагноза, третман, интервенција или само консултација, ние сме секогаш тука
за вас. Од почетокот па сè до денес, со помош на најновата технологија, овозможуваме врвни
услуги, а нашите клиентите се сигурни дека не постои закана за нивното здравје. Разноликоста на
третманите, како и стручноста, досега покажаа голем успех и на голем број клиенти им
овозможија да се чувствуваат подобро во сопствената кожа и да бидат задоволни со својот изглед.

Погледни внатре

Почнете на време: воведете рутини против брчките уште сега

Како и за голем број на работи во животот, така и со грижата за вашата кожа е важно да започнете на време. Дури и кога ги нема првите знаци на ...

Како да ја забавите појавата на бели влакна

Како што луѓето стареат, така нивната кожа се менува, а косата им побелува. Ова е природниот процес на стареење и е невозможно да се избегне, но сепак постојат начини со ...

Сѐ што ви треба за блескава кожа е само една состојка!

Последниве неколку години сите тајни за убавина кои постојат илјадници години во Азиските земји, станаат тренд и на западот. Конечно ќе можеме да употребиме нешта од кујната и на сосема ...

Зошто треба да се посети дерматолог?

Многу често луѓето се среќаваат со проблеми на кожата, но не се сигурни дали треба да се обратат кај дерматолог. Дерматологот е вистинската личност која треба да ја посетите кога ...
Scroll to Top
Scroll to Top