+389 (0)2 2446 600 — contact@dermaplus.mk

Статии

Статии на надворешни медиуми.

Почнете на време: воведете рутини против брчките уште сега

Како и за голем број на работи во животот, така и со грижата за вашата кожа е важно да започнете на време. Дури и кога ги нема првите знаци на стареење на вашето лицето, важно е да се трудите да ја спречите појавата на брчки.

Сѐ што ви треба за блескава кожа е само една состојка!

Последниве неколку години сите тајни за убавина кои постојат илјадници години во Азиските земји, станаат тренд и на западот. Конечно ќе можеме да употребиме нешта од кујната и на сосема природен начин да добиеме врвни резултати на нашата кожа.

Зошто треба да се посети дерматолог?

Многу често луѓето се среќаваат со проблеми на кожата, но не се сигурни дали треба да се обратат кај дерматолог. Дерматологот е вистинската личност која треба да ја посетите кога се соочувате со проблем со кожата, косата или ноктите. Дерматологот може да ви ја даде најдобрата дијагноза и третман за проблемот.

Scroll to Top