uv-spf

Како да ја заштитите кожата од штетните UV зраци?

Научете како правилно да се заштитите од штетните UV зраци. Откријте како UV-A и UV-B зраците влијаат на вашата кожа и зошто е важно да користите препарати за сончање со SPF. Дознајте повеќе за физичката, хемиската и биолошката заштита од сонцето и како да го заштитите вашето здравје.

Како да ја заштитите кожата од штетните UV зраци? Прочитај повеќе »