+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

ДЕТСКИ ДЕРМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД

znak derma1

ДЕРМА ПЛУС

ДЕТСКИ ДЕРМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД

Најчести болести на кожата во детската возраст се атописки дерматитис (егзема), инфекции на кожата (вирусни, габични или бактериски), васкуларни малформации и акни. Во случај да забележите какви било промени на телото на вашето дете, задолжително закажете преглед и посоветувајте се за дијагностика и лечење на кожните болести кои се појавуваат во детската и адолесцентската возраст. 

decki pregled
znak derma1
Scroll to Top
Scroll to Top