+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПУКНАТИ КАПИЛАРИ И ВЕНИ

znak derma1

ДЕРМА ПЛУС

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПУКНАТИ КАПИЛАРИ И ВЕНИ

Третманот за отстранување на пукнати капилари и вени се прави со ласерот MedioStar NExT. Овој ласер е со најнова технологија од сферата на диодните ласери и претставува синоним за сигурни и долготрајни резултати. Ласерот го работат сертифицирани доктори – дерматолози кои се обучени за ракување со ласерот во Asclepion центарот во Јена, Германија.

ПРЕД ПОТОА
znak derma1
Scroll to Top
Scroll to Top