+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА

znak derma1

ДЕРМА ПЛУС

ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА

Безболно, безопасно и брзо отстранување на несаканите влакна по целото тело. Трајната, ласерска епилација се прави со ласерот MedioStar NExT, кој поради најновата технологија од сферата на диодните ласери, претставува синоним за сигурни и долготрајни резултати. Ласерот е со диодна светлина чија бранова должина ги зафаќа само влакната, не оставајќи трајни последици по кожата.

Уметноста на технологијата се состои во обезбедување на брза и безболна постапка преку неколку слојни фокусни леќи со попрецизен, подлабок ефект од останатите ласери кои се користат во естетската дерматологија. Со само 4 третмани се гарантира мазна кожа без присуство на несакани влакна. Помага и при отстранувањето на пигментните промени на кожата, црвенилото и подмладувањето на кожата.

ПРЕД ПОТОА
znak derma1
Scroll to Top
Scroll to Top