+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

ТРЕТМАН ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ СТРИИ

znak derma1

ДЕРМА ПЛУС

ТРЕТМАН ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ СТРИИ

Отстранувањето стрии е преку третман со дермаролер. Дермаролерот, кој се базира на микростимулација на клетките, длабински навлегува во кожата со ситни иглички и стимулира создавање на нов слој на колаген, кој ќе го пополни вториот слој на кожата и ќе ги прекрие, односно отстрани стриите засекогаш.

ПРЕД ПОТОА
znak derma1
Scroll to Top
Scroll to Top