+389 (0)2 2446 600 — [email protected]

Почнете на време: воведете рутини против брчките уште сега

Како и за голем број на работи во животот, така и со грижата за вашата кожа е важно да започнете на време. Дури и кога ги нема првите знаци на стареење на вашето лицето, важно е да се трудите да ја спречите појавата на брчки.

Почнете на време: воведете рутини против брчките уште сега Прочитај повеќе »

Како да ја забавите појавата на бели влакна

Како што луѓето стареат, така нивната кожа се менува, а косата им побелува. Ова е природниот процес на стареење и е невозможно да се избегне, но сепак постојат начини со кои истово може да се успори.

Како да ја забавите појавата на бели влакна Прочитај повеќе »

Сѐ што ви треба за блескава кожа е само една состојка!

Последниве неколку години сите тајни за убавина кои постојат илјадници години во Азиските земји, станаат тренд и на западот. Конечно ќе можеме да употребиме нешта од кујната и на сосема природен начин да добиеме врвни резултати на нашата кожа.

Сѐ што ви треба за блескава кожа е само една состојка! Прочитај повеќе »

Зошто треба да се посети дерматолог?

Многу често луѓето се среќаваат со проблеми на кожата, но не се сигурни дали треба да се обратат кај дерматолог. Дерматологот е вистинската личност која треба да ја посетите кога се соочувате со проблем со кожата, косата или ноктите. Дерматологот може да ви ја даде најдобрата дијагноза и третман за проблемот.

Зошто треба да се посети дерматолог? Прочитај повеќе »

Scroll to Top
Scroll to Top